Over ons

STICHTING WUAN
De stichting is ontstaan uit passie en interesse voor de sport van ons en onze kinderen. Wij geloven dat topsport en de ontwikkeling van talenten belangrijk is voor onze samenleving en voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Ontwikkelen van (top)talenten betekent inspiratie, werken aan je dromen, saamhorigheid stimuleren, samenwerken, in beweging zijn, respect hebben, opbouwen van (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en discipline leren, doelen stellen en bereiken. Kernwaardes die belangrijk zijn in het dagelijks leven. Wij geloven dat onze (top)atleten een voorbeeldrol hebben en inspiratiebron zijn voor zowel de jeugd als volwassenen. 

ONS DOEL
​De stichting heeft als doel om Wushu en zijn zachtere vorm Taijiquan tot topsport te bevorderen, talenten te ontwikkelen, atleten met elkaar te verbinden en topatleten te ondersteunen in hun streven naar een professioneel niveau. Wij willen een topsportklimaat creëren voor talenten  en (top)atleten om zich te kunnen ontwikkelen en meten op het hoogste niveau in de Wushu sport. Wij zullen ons inzetten voor volwassenen, onze jeugd en kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, zodat deze volwaardig kunnen participeren in de samenleving en een kans krijgen om te sporten en zich zo wellicht kunnen ontplooien tot een (top)atleet.


JAARVERSLAG


GESCHIEDENIS

Het begin van de stichting ligt in juni 2017 uit de activiteit om sponsors te werven om het nationale team een hart onder de riem te steken voor het 7e WK traditioneel Kungfu.
Oprichters Loe Hoyer en Sabine Bock ontwikkelen hun idee en richten stichting WuAn op. Met zijn allen willen wij voor de (top)atleten onze doelen waarmaken om hun een steuntje in de rug te geven bij het behalen van hun persoonlijke ambities en doelen. 


BETEKENIS WUAN
WuAn staat voor Wushu United Athletes Netherlands.