Interview met Arlain Geraedts

Gepubliceerd op 2 november 2022 om 20:20

Mijn naam is Arlain (Erlin) en ik train inmiddels al 10 jaar bij Wushu Instituut Hoyer.

Toen de Teenage Mutant Ninja Turtles films uitkwamen in de jaren 90, begon ik interesse te krijgen in wushu. Ik was onder de indruk van alle sprongen die gedaan worden. Door middel van een familievriend ben ik in 1994 aan mijn wushu avontuur begonnen! Kort daarna, in 1995, heb ik deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen en ben ik in de top 3 beland.

Het is altijd mijn droom geweest om deel uit te maken van het Nederlandse Wushu team. Daarom ben ik in 2012 bij Wushu Instituut Hoyer gaan trainen, om serieuzer aan mijn doelen te werken. In die periode ben ik ook gestopt met het beoefenen van Changquan, en begonnen aan Nanquan. Door deze keuze ben ik niet alleen geselecteerd voor het Nederlandse Wushu team, maar heb ik ook mogen deelnamen aan verschillende grote evenementen. Een van de belangrijkste evenementen in mijn Wushu carrière was het WK in 2015. Een droom die uitkwam!Iets wat ik mooi vind aan wushu is dat het mij de mogelijkheid geeft om constant mijn grenzen de verleggen, dit geldt voor zowel fysieke grenzen als mentale grenzen. Het makkelijk maken van iets moeilijks, is iets wat voor mij een drijfveer kan zijn.

Ik heb hartstikke veel te danken aan deze mooie sport!

Reactie plaatsen

Reacties

M offerbeek
een jaar geleden

Hallo Arlain leuk je weer te zien, en dan ook nog als een van het Loe Hoyer team wat gaat meedoen in Griekenland. En natuurlijk wens ik je veel plezier samen maar ook succes. Lieve groet..👍🏼